Samsung QE43QN92D (2024)

1.299,00

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand (K)

8

Type scherm
Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

,

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

Optische uitgang poort

Composiet aansluiting

Antenne aansluiting (Coax)

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Aantal luidsprekers speaker

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

VRR (Variable Refresh Rate)

,

Energieverbruik (W)

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

8806095514116

Kleur

Landcode

Benelux model

Land van oorsprong

Benelux

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

9.4

Gewicht inclusief standaard (kg)

13.4

Afmetingen inclusief voet

960.8 x 220 x 619.9 mm

Afmetingen zonder voet

960.8 x 26.9 x 558.9 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Reparatie type

Carry-in

Type TV tuner

DVB-C

Common interface

Verpakking hoogte (cm)

66.70

Verpakking lengte (cm)

14

Verpakking breedte (cm)

116.40

Verpakkingsgewicht (kg)

17.50

Laatste update op 18 september 2024 17:16
EAN: 8806095514116 SKU: 8806095514116 Categorieën: , Tag:
Schermdiagonaal: 43 inch (109 cm)
Maximale resolutie: -

De Samsung QE43QN92D is een televisie die in 2024 op de markt is gebracht. Deze televisie heeft een schermdiagonaal van 43 inch, wat overeenkomt met 109 cm. De televisie maakt gebruik van de Neo QLED-technologie, een geavanceerde vorm van LED-LCD, en biedt een maximale resolutie van 8K Ultra HD. In dit artikel vind je een overzicht van belangrijke kenmerken en specificaties van deze televisie.

Schermtechnologie en Beeldkwaliteit

De Samsung QE43QN92D maakt gebruik van Neo QLED-technologie, een verbeterde versie van de traditionele QLED-technologie. Neo QLED gebruikt Mini LED’s voor de achtergrondverlichting, wat resulteert in een betere helderheid en een hoger contrast. Dit zorgt voor diepere zwarttinten en helderdere witten, wat de algehele beeldkwaliteit ten goede komt. De televisie ondersteunt verschillende vormen van High Dynamic Range (HDR), waaronder HDR10, HDR10+ en HLG. HDR-technologie verbetert het dynamisch bereik van de televisie, waardoor beelden realistischer en levendiger worden weergegeven.

Beeldverversing en Gaming

De Samsung QE43QN92D heeft een beeldverversingssnelheid van 100 Hz. Dit betekent dat het beeld 100 keer per seconde wordt ververst, wat zorgt voor vloeiendere bewegingen en minder motion blur. Deze eigenschap is vooral belangrijk voor het kijken naar sportevenementen en het spelen van videogames. De televisie beschikt ook over een Game Mode en ondersteunt Variable Refresh Rate (VRR) technologieën zoals AMD FreeSync en HDMI 2.1 VRR. Deze technologieën verminderen screen tearing en stotterende beelden tijdens het gamen, wat zorgt voor een soepelere en responsievere game-ervaring.

Aansluitmogelijkheden en Connectiviteit

De Samsung QE43QN92D biedt verschillende aansluitmogelijkheden. De televisie heeft vier HDMI 2.1-poorten, wat zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met externe apparaten zoals gameconsoles en Blu-ray spelers. HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) wordt ook ondersteund, wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit via een enkele HDMI-kabel. Daarnaast beschikt de televisie over één Ethernet-poort, een optische uitgang en een antenne-aansluiting (Coax). Er is geen koptelefoonaansluiting of composiet aansluiting aanwezig.

Wat betreft draadloze connectiviteit, ondersteunt de televisie zowel WiFi als Bluetooth. Dit maakt het mogelijk om de televisie draadloos te verbinden met het internet en andere apparaten zoals draadloze luidsprekers en hoofdtelefoons.



Smart TV Functionaliteiten

De Samsung QE43QN92D is uitgerust met het Tizen Smart TV-platform. Dit platform biedt toegang tot een uitgebreid aantal apps, waaronder populaire streamingdiensten zoals Netflix, Disney+, en Amazon Prime Video. De televisie ondersteunt ook spraakbesturing, wat het mogelijk maakt om de televisie te bedienen met stemcommando’s. Dit kan via de ingebouwde microfoon in de afstandsbediening of via een compatibele spraakassistent zoals Google Assistant of Amazon Alexa.

Daarnaast kan de televisie worden bediend via een mobiele app, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. Deze app biedt extra functionaliteiten zoals het delen van content van je mobiele apparaat naar de televisie en het gebruik van je smartphone als afstandsbediening.

Geluid en Energieverbruik Samsung QE43QN92D

De Samsung QE43QN92D is uitgerust met twee luidsprekers en ondersteunt Dolby Atmos surround sound formaat. Dit zorgt voor een meeslepende geluidsbeleving die goed aansluit bij de hoge beeldkwaliteit van de televisie. Wat betreft energieverbruik, heeft de televisie een energieverbruik van 51 W en een energielabel F volgens de nieuwe 2021 normen. Er is ook een energiebesparingsmodus beschikbaar, evenals een automatische dimfunctie en een sleep timer.

Fysieke Kenmerken en Installatie

De televisie heeft een strak en modern ontwerp en is beschikbaar in de kleuren zwart en titanium. De afmetingen zonder standaard zijn 960.8 x 26.9 x 558.9 mm en met standaard 960.8 x 220 x 619.9 mm. Het gewicht zonder standaard is 9.4 kg en met standaard 13.4 kg. De televisie is compatibel met een VESA-montage van 200mm x 200mm, wat betekent dat hij aan de muur kan worden bevestigd met een compatibele muurbeugel.

Garantie en Ondersteuning Samsung QE43QN92D

De Samsung QE43QN92D wordt geleverd met een fabrieksgarantie van twee jaar. Reparaties vallen onder het carry-in type, wat betekent dat de televisie naar een servicecentrum moet worden gebracht voor reparatie. Samsung biedt minimaal 60 maanden ondersteuning met updates na de introductiedatum, wat ervoor zorgt dat de televisie up-to-date blijft met de nieuwste software en beveiligingsupdates.

De Samsung QE43QN92D is een veelzijdige televisie met geavanceerde beeld- en geluidstechnologieën, uitgebreide aansluitmogelijkheden en slimme functionaliteiten. De combinatie van Neo QLED-technologie, 8K resolutie en HDR-ondersteuning maakt het een geschikte keuze voor een veel huishoudens.

Samsung QE43QN92D (2024)
Samsung QE43QN92D (2024)

1.299,00

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0