Sony 65 inch Bravia 8 (2024)

- 22%

Oorspronkelijke prijs was: €2.899,00.Huidige prijs is: €2.249,00.

Toevoegen aan vergelijken
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Sony 65'' Bravia 8 OLED 4K (2024)
Laatste updates:
  • €2.249,00 - 19 september 2024
  • €2.599,00 - 7 september 2024
Sinds: 7 september 2024
  • Hoogste prijs: €2.599,00 - 7 september 2024
  • Laagste prijs: €2.249,00 - 19 september 2024
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm
Type OLED

OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

, ,

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

USB aansluiting

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

Optische uitgang poort

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

Aantal luidsprekers speaker

Subwoofer

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Sleep timer

VRR (Variable Refresh Rate)

Energieverbruik (kW)

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

4548736159754

Kleur

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Ja

Gewicht zonder standaard (kg)

22.3

Gewicht inclusief standaard (kg)

23.2

Afmetingen inclusief voet

144.2 x 85.5 x 24.8 cm

Afmetingen zonder voet

144.2 x 90.9 x 24.8 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Type TV tuner

DVB-T, DVB-T2

Common interface

,

Verpakking hoogte (cm)

95.10

Verpakking lengte (cm)

160

Verpakking breedte (cm)

18

Verpakkingsgewicht (kg)

31

MPN (Manufacturer Part Number)

K65XR80PAEP

Laatste update op 19 september 2024 11:36
Schermdiagonaal: 65 inch (165 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Sony 65 inch Bravia 8 is een moderne televisie die in 2024 op de markt is gebracht. Deze televisie biedt verschillende geavanceerde functies en technologieën die bijdragen aan een goede kijkervaring.

Scherm en Beeldkwaliteit

De Sony Bravia 8 heeft een schermdiagonaal van 65 inch, wat overeenkomt met 165 cm. Het schermtype is OLED, wat staat voor Organic Light Emitting Diode. OLED-schermen zijn zelfemitterend, wat betekent dat elke pixel zijn eigen licht produceert. Dit resulteert in diepere zwarttinten en een hoger contrast in vergelijking met traditionele LED-schermen. De maximale resolutie van deze televisie is Ultra HD/4K, wat zorgt voor een hoge beeldkwaliteit en scherpe details.

De beeldverversingssnelheid is 100 Hz. Dit betekent dat het beeld 100 keer per seconde ververst wordt, wat zorgt voor vloeiende bewegingen en minder motion blur, vooral tijdens snelle actiescènes. De televisie ondersteunt ook verschillende High Dynamic Range (HDR) formaten, waaronder Dolby Vision, HDR10 en HLG. HDR-technologie verbetert de helderheid en het kleurenspectrum van het beeld, waardoor een realistischer en levendiger beeld ontstaat.

Connectiviteit en Aansluitingen

De Sony Bravia 8 is uitgerust met verschillende aansluitmogelijkheden. De televisie heeft vier HDMI-poorten, waarvan de versie HDMI 2.1 is. HDMI 2.1 ondersteunt hogere resoluties en verversingssnelheden, wat vooral nuttig is voor gaming en het afspelen van 4K-content. Een van de HDMI-poorten ondersteunt eARC (Enhanced Audio Return Channel), wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit bij gebruik van externe audio-apparaten.

Daarnaast beschikt de televisie over twee USB-aansluitingen, een ethernetverbinding en een optische uitgangspoort. De televisie heeft geen koptelefoonaansluiting. Voor draadloze connectiviteit is de Sony Bravia 8 voorzien van zowel WiFi als Bluetooth. Dit maakt het mogelijk om de televisie draadloos te verbinden met internet en andere apparaten.



Smart TV Functionaliteiten

De Sony Bravia 8 maakt gebruik van het Google TV-platform, dat een uitgebreid aantal apps en slimme functies biedt. Dit platform stelt gebruikers in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot streamingdiensten, zoals Netflix, YouTube en Disney+. De televisie ondersteunt ook spraakbesturing, waardoor gebruikers de televisie kunnen bedienen met stemcommando’s via Google Assistant.

De televisie kan bediend worden via een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android- als iOS-apparaten. Dit biedt extra gemak en flexibiliteit bij het gebruik van de televisie. De Game Mode-functie zorgt voor een geoptimaliseerde game-ervaring door de input lag te minimaliseren en de beeldkwaliteit te verbeteren.

Geluidskwaliteit Sony 65 inch Bravia 8

Deze Sony tv is uitgerust met een audiosysteem dat een totaal uitgangsvermogen van 56 W levert. De televisie heeft vijf ingebouwde luidsprekers en een subwoofer, wat zorgt voor een rijke en diepe geluidsweergave. De televisie ondersteunt Dolby Atmos, een surround sound-formaat dat een meeslepende geluidservaring biedt door geluiden vanuit verschillende richtingen te laten komen.

Design en Energieverbruik

De Sony Bravia 8 heeft een slank en modern ontwerp in de kleur zwart. De televisie heeft een draaibaar voetstuk, wat flexibiliteit biedt bij het plaatsen van de televisie in verschillende ruimtes. De afmetingen van de televisie inclusief voet zijn 144.2 x 85.5 x 24.8 cm, en zonder voet zijn de afmetingen 144.2 x 90.9 x 24.8 cm. Het gewicht zonder standaard is 22.3 kg, en inclusief standaard is het gewicht 23.2 kg.

Wat betreft energieverbruik, heeft de Sony 65 inch Bravia 8 een energieverbruik van 83 kW en een energielabel waarde van E volgens de nieuwe energielabels van 2021. De televisie heeft ook een energiebesparingsmodus en een energieverbruik in stand-by modus van 0.5 W.

Extra Functies en Garantie

De Sony Bravia 8 heeft enkele extra functies, zoals een sleep timer en ondersteuning voor Variable Refresh Rate (VRR) via HDMI 2.1. VRR zorgt voor een soepelere beeldweergave door de verversingssnelheid van de televisie aan te passen aan de output van de bron. De televisie heeft geen ingebouwde dvd-speler en ondersteunt geen Ambilight.

De televisie wordt geleverd met een universele handleiding en biedt minimaal 48 maanden ondersteuning met updates na de introductiedatum. De fabrieksgarantie termijn is 2 jaar. De televisie kan zelfstandig met internet verbinden en vereist geen betaalde diensten of mobiele data verbinding voor volledige functionaliteit.

Samenvatting

De Sony 65 inch Bravia 8 biedt een combinatie van geavanceerde beeld- en geluidstechnologieën, uitgebreide connectiviteitsopties en slimme functies via het Google TV-platform. Met zijn hoge beeldkwaliteit, vloeiende bewegingen en rijke geluidservaring is deze televisie geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het streamen van content, gamen en het kijken van films. De televisie heeft een modern ontwerp en biedt flexibiliteit bij het plaatsen dankzij het draaibare voetstuk.

Sony 65 inch Bravia 8 (2024)
Sony 65 inch Bravia 8 (2024)

Oorspronkelijke prijs was: €2.899,00.Huidige prijs is: €2.249,00.

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0